Pomlađivanje vlastitom masti - Poliklinika Poliderma

Usluge

Pomlađivanje vlastitom masti

Pomlađivanje, regeneracija, poboljšano zacjeljivanje oštećene kože tijela i i ožiljaka Nanofatom. Masno tkivo uzima s onih mjesta na tijelu gdje ga ima viška (trbuh, kukovi, bedra) te se prenosi u područja gdje nedostaje i gdje će koristiti pomlađivanju

Nanofat se često pogrešno zamjenjuje s tretmanima prijenosa masti, ali Nanofat je zapravo tekućina dobivena iz i oko masnih stanica, koja je čak veća u matičnim stanicama i faktorima rasta, nego u masnim stanicama.

Oštećena koža tijela, gubitak kose, prorijeđena kosa i ožiljci liječe se Nanofatom

Nanofat je jedno od najnovijih “bioloških sredstava” koje u današnje vrijeme postiže sve veću popularnost primjene u rekonstruktivne svrhe i u estetskoj obradi lica. Za dobivanje Nanofat-a koristi se višestupanjski postupak morzelizacije, a cijeli postupak obavlja se na obrađenoj masti.

Nanofat se koristi za pomlađivanje, regeneraciju ili poboljšano zacjeljivanje. Oštećena koža tijela, gubitak kose, prorijeđena kosa i ožiljci liječe se Nanofatom.

Čitavo lice se može osvježiti i pomladiti dodavanjem male količine masti malim ubodima kroz koje se ubrizgava tkivo u lice ili druge dijelove tijela pod lokalnom anastezijom. Masno tkivo uzima s onih mjesta na tijelu gdje ga ima viška (trbuh, kukovi, bedra) te se prenosi u područja gdje nedostaje i gdje će koristiti pomlađivanju.

“Nanofat je sigurna i isplativa metoda kojom se male količine masti mogu brzo ubrizgati upotrebom kanile, igala i injekcija.”

Koje su prednosti Nanofata?

Prednost tretmana Nanofat je što je manje traumatičan od prijenosa masti jer se koriste tanje kanile za povlačenje i ubrizgavanje sadržaja masnih stanica, što rezultira manjim modricama i nelagodom nakon tretmana.

Što se događa tijekom tretmana Nanofatom?

Prije liječenja, na kožu se nanosi anestetik, obično na trbuh ili bokove, a zatim bezbolno uklanja malo masnoće tankom mikrokanilom.

Prijenos Nanofatom izvodi se uzimanjem male količine masti iz određenog dijela tijela i ubrizgavanjem u neko drugo, željeno područje.Kad se dobije dovoljno masnoće, pacijent može čitati ili izlaziti na kavu dok se priprema otopina.

Riječ nano ili mikro definira sve one male čestice masti koje su značajno izmijenjene i mogu se koristiti za sva ona područja koja zahtijevaju finu obradu kontura, bora, sljepoočnice i podočnjaka oko očiju.


Dobivena otopina se zatim filtrira i sakuplja u šprice. Nanofat se zatim pažljivo ubrizgava u područja za obradu.


Modrice i otekline na licu mogu varirati od manjih do umjerenih što se naravno razlikuje od pojedinca do pojedinca. Pacijenti se obično mogu vratiti socijalnim i radnim aktivnostima odmah nakon injekcija Nanofata, i to u roku od otprilike tri dana.

“Ako ste zabrinuti zbog viška masnoće i želite se riješiti masnoće s bokova, stražnjice ili trbuha, krenite na ovaj postupak bez ikakvog razmišljanja.”

Nanofat se uspješno koristi za:

  • oblikovanje lica, korekciju asimetrije, neravnina, dubokih bora oko nosa i usana kao i podebljavanje tankih usana i jagodica vlastitim masnim tkivom
  • nekirurški lifting (Face Lifting) lica
  • pomlađivanje nadlaktica, listova i koljena
  • ublažavanje znakova starenja na koži
  • uklanjanje hiperpigmentacija na koži, posebno oko očiju
  • ublažavanje i uklanjanje bora
  • ublažavanje podočnjaka
  • ublažavanje ožiljaka i strija
  • obnavljanje kože.

Ako se suočite s bilo kojim od gore spomenutih problema, tada je Nanofat idealno rješenje za za vas. Najbolji dio ovog postupka je što ne uključuje duge i bolne kirurške zahvate. Postupak je prilično jednostavan, siguran i može se izvoditi u bilo kojem trenutku. Izvodi se u blok i lokalnoj anesteziji i traje od 45-50 minuta.Posebne ponude

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr