Tretman Nanofat - Poliklinika Poliderma

Usluge

Tretman Nanofat

Pomlađivanje, regeneracija, poboljšano zacjeljivanje oštećene kože tijela i i ožiljaka Nanofatom. Masno tkivo uzima s onih mjesta na tijelu gdje ga ima viška (trbuh, kukovi, bedra) te se prenosi u područja gdje nedostaje i gdje će koristiti pomlađivanju

Nanofat se često pogrešno zamjenjuje s tretmanima prijenosa masti, ali Nanofat je zapravo tekućina dobivena iz i oko masnih stanica, koja je čak veća u matičnim stanicama i faktorima rasta, nego u masnim stanicama.

Oštećena koža tijela, gubitak kose, prorijeđena kosa i ožiljci liječe se Nanofatom

Nanofat je tekućina dobivena iz i oko masnih stanica.

Nanofat se koristi za pomlađivanje, regeneraciju ili poboljšano zacjeljivanje. Oštećena koža tijela, gubitak kose, prorijeđena kosa i ožiljci liječe se Nanofatom.

Čitavo lice se može osvježiti i pomladiti dodavanjem male količine masti malim ubodima kroz koje se ubrizgava tkivo u lice ili druge dijelove tijela pod lokalnom anastezijom. Masno tkivo uzima s onih mjesta na tijelu gdje ga ima viška (trbuh, kukovi, bedra) te se prenosi u područja gdje nedostaje i gdje će koristiti pomlađivanju.

Koje su prednosti Nanofata?

Prednost tretmana Nanofat je što je manje traumatičan od prijenosa masti jer se koriste tanje kanile za povlačenje i ubrizgavanje sadržaja masnih stanica, što rezultira manjim modricama i nelagodom nakon tretmana.

Što se događa tijekom tretmana Nanofatom?

Prije liječenja, na kožu se nanosi anestetik, obično na trbuh ili bokove, a zatim bezbolno uklanja malo masnoće tankom mikrokanilom. Kad se dobije dovoljno masnoće, pacijent može čitati ili izlaziti na kavu dok se priprema otopina.


Dobivena otopina se zatim filtrira i sakuplja u šprice. Nanofat se zatim pažljivo ubrizgava u područja za obradu.


Modrice i otekline na licu mogu varirati od manjih do umjerenih što se naravno razlikuje od pojedinca do pojedinca. Pacijenti se obično mogu vratiti socijalnim i radnim aktivnostima odmah nakon injekcija Nanofata, i to u roku od otprilike tri dana.

Nanofat se uspješno koristi za:

  • oblikovanje lica, korekciju asimetrije, neravnina, dubokih bora oko nosa i usana kao i podebljavanje tankih usana i jagodica vlastitim masnim tkivom
  • nekirurški lifting (Face Lifting) lica
  • pomlađivanje nadlaktica, listova i koljena.

Procedura je bezbolna i obično traje 45-90 minuta. Izvodi se u blok i lokalnoj anesteziji.Posebne ponude

AKCIJA MedContour u Poliklinici Poliderma

Paket od 6 tretmana – trbuh

Cijena: 4.800 kn + jedan tretman uređajem Delinea 2 elektrode GRATIS (ušteda 900 kn)

Paket od 6 tretmana – noge

Cijena: 4.800 kn + jedan tretman uređajem Delinea s 2 elektrode ili jedna ručna masaža nogu GRATIS (ušteda 900 kn) – po odabiru klijenta

 

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr