Zatezanje kože lica laserskom lipolizom – FACE ENDOLIFT

Usluge

Zatezanje kože lica – Face Endolift

Uslijed direktnog kontakta optičke energije s kolagenom, tretman ima najjače izražen efekt zatezanja i oblikovanja lica te predstavlja alternativu klasičnom face liftingu

Endolift je procedura podizanja i oblikovanja lica pomoću lasera (laserska lipoliza) koja optičkom energijom zagrijava potkožno tkivo. Uslijed efekta zagrijavanja, stvara se novi kolagen, jača postojeći te se snažno pomlađuje koža. Uslijed direktnog kontakta optičke energije s kolagenom, tretman ima najjače izražen efekt zatezanja i oblikovanja lica, te predstavlja alternativu klasičnom face liftingu. Za razliku od operacije, daje isključivo 100% prirodan izgled.

Zatezanje kože lica laserskom lipolizom - face endolift
face Enodlift istovremeno pomlađuje kožu iznutra i izvana što se ne može postići niti jednom operacijom

Kako djeluje Face Endolift?

Princip tretmana se temelji na optičkoj energiji koja se primjenjuje ispod površine kože. Nema ubrizgavanja već samo primjena 100% optičke energije koja ima najjači efekt pomlađivanja kože, dizanja i oblikovanja lica jer se direktno ispod kože primjenjuje.

“Cilj je izazvati oštećenje vezivnog tkiva kako bi se stvorilo novo vezivno tkivo a postojeće ojačalo. Snažno potiče metabolizam stanica.”

Prikaz Endolift tretmana zatezanja kože

Tretman je 100% prirodan i daje samo 100% prirodan izgled lica. Cilj tretmana je dignuti i oblikovati lice uz snažan efekt pomlađivanja kože. Većina klijenata navodi poboljšanje  kvalitete i izgleda kože poput smanjenja pora. Tretman potiče vlastiti organizam da pomladi kožu tj. oblikuje lice, isključivo pomoću optičke energije koja potiče kožu da se sama pomladi.

Kako se izvodi tretman Face Endolift?

Tretman se radi u lokalnoj anesteziji te sam tretman nije nimalo bolan tj. neugodan. Pomoću posebne igle, tzv. kanile s optičkom energijom kontrolirano zagrijavamo potkožno masno tkivo što ima najjači efekt zatezanja, oblikovanja i pomlađivanja lica. Kanila se uvodi kroz sitnu rupicu koja cijeli bez ožiljka u području kuta donje čeljusti ispod usne resice te po potrebi u području vrha jagodične kosti prema kosi.

Vrši se ravnomjerno zagrijavanje potkožnog masnog tkiva lica. Tretira se područje lica od donje čeljusti prema vrhu jagodične kosti. Po želji se istovremeno može tretirati područje podbradka i vrata. Ne smije se tretirati područje kesice ispod kuteva usana te područje kuteva usana kako se nebi  oštetio živac koji tu prolazi.

U video prikazu pogledajte kako izgleda tretman Endolift lica:

U kakvoj se anesteziji izvodi tretman?

Tretman se izvodi u lokalnoj anesteziji. Prvo se injektira  anestezija na mjesta gdje će se provući kanila. Nakon toga se radi sitna rupica za tzv. tumescentu anesteziju gdje se ubrizgava anestetik ispod kože.  Sam tretman ne boli.

Koliko tretmana je potrebno?

Potreban je svega 1 tretman.

Koliko dugo traje efekt tretmana?

Efekt traje prosječno od 3 do 5 godina na više. Nije moguće točno procijeniti duljinu trajanja tretmana.

Za što se koristi Face Endolift?

Tretman se koristi za zatezanje, podizanje i oblikovanje lica od donje čeljusti prema vrhu jagodične kosti pri čemu se ponovo formiraju konture lica. Naglašava se crta donje čeljusti, i konture lica koje su se izgubile. Ublažava se nazolabijalna bora te podočnjaci uslijed efekta odizanja te oblikovanja obraza. Cilj je zategnuti lice i smanjiti višak kože osobito u predjelu donje čeljusti. Po potrebi se može istovremeno tretirati i vrat s podbratkom. Lice dobiva svježinu. Ovo je najefikasniji tretman za vraćanje prijašnjeg oblika, tj. kontura lica.

Pogledajte rezultat tretmana:

Laserska lipoliza lica

Kome se savjetuje Face Endolift?

Savjetuje se osobama koje žele sačuvati mladolik i prirodan izgled a ne žele ići na operaciju. Posebno je pogodan za osobe koje imaju višak kože  ili težinu u donjem dijelu lica. Savjetuje se osobama sa spuštenim licem koje imaju umoran izgled lica. Umoran izgled nastaje zbog prevelikog razmaka između obraza i donjeg kapka zbog spuštanja obraza što ujedno čini podočnjak.

Kada se savjetuje tretman Face Endolift?

Savjetuje se od 40. godine na dalje iako se po potrebi, tj. po stanju lica, može uraditi i prije.

Kome se ne savjetuje raditi Face Endolift?

Osobama koje imaju višak kilograma, okruglo lice i izrazito spušteno lice.

Koliki je oporavak nakon tretmana?

Oporavak može trajati od 3 do 5 dana u prosjeku, no nije moguće točno predvidjeti duljinu oporavka. Radi se samo o naticanju lica koje bude natečeno bez crvenila.

Kada se vide rezultati?

Rezultati se vide nekoliko tjedana nakon zahvata, tj. nakon povlačenja otoka, te postaju sve bolji vrmenom. Konačni rezultat se vidi 12 mjeseci nakon tretmana.

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma

Laserska epilacija s popustima od 200 do 2.000 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr