Korekcija nosa - Poliklinika Poliderma

Usluge

Korekcije nosa

Nos se uglavnom kirurški ispravlja, no odnedavno postoji mogućnost korekcije i oblikovanja nosa pomoću punjača i botoksa. Navedeni tretmani se preporučuju za manje do srednje jače izražene deformitete nosa, tipa pomaka u stranu, nepravilnosti korijena nosa s udubinama, rascijepljenosti vrha nosa, spuštenog vrha nosa i sličnog. Prednost ovih metoda je u tome što se radi o neagresivnim metodama za koje nije potreban oporavak. Preporučuju se osobama koje se boje operativnog zahvata ili opće anestezije.

korekcija nosa

Operacija i dalje ostaje glavna metoda za korekciju i oblikovanje nosa, a može se raditi samostalno ili u kombinaciji s punjačima te botoksom, što daje najbolje rezultate.

Nažalost, operacija ne može u cijelost ukloniti manje deformacije nosa (tipa rascjep vrha nosa), dok se to punjačima može gotovo u cijelosti korigirati. Korekcija punjačima ili botoksom traje najviše nekoliko minuta i nije potrebna anestezija, jer zahvati nisu bolni ni nelagodni, a u vezi daljnjeg ponašanja nakon tretmana nema nikakvih ograničenja. Pretežno se koriste punjači na bazi hijaluronske kiseline koja je osnovni gradivni dio naše kože, a rezultat traje u prosjeku 9-12 mjeseci, iako nekad može trajati i dulje. Nakon toga se hijaluronska kiselina razgradi i stvori novo vezivno tkivo. Savjetuju se tretmani održavanja jedanput svake 2-4 godine. Kod botoksa rezultat traje u prosjeku 4-9 mjeseci, uz povremene tretmane održavanja jedanput svakih 1-2 godine. Potreban je svega 1 tretman punjačima ili botoksom, a rezultat se kod punjača odmah vidi, dok kod botoksa postaje vidljiv za 7-15 dana. Punjači se po potrebi mogu kombinirati s botoksom, ali su uglavnom sami po sebi dovoljni. Botoks se savjetuje jedino ako je izražen pad nosa, tj. ako je spušten vrh nosa.

Što se može korigirati punjačima?

  • rascjep vrha nosa
  • pomak nosa u stranu
  • udubine na nosnicama i nosu
  • deformacije korijena nosa

Posebne ponude

BLACK FRIDAY

Black Peel – dubinsko čišćenje kože

Cijena s popustom: 1.500 kn  

*20 % popusta na kremu po izboru 

 

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr