Vaginalno pomlađivanje - Poliklinika Poliderma

Usluge

Vaginalno pomlađivanje

Suhoća sluznice vagine, slabljenje vezivnog tkiva vulve, mlohavost, smanjenje elastičnosti i gubitak volumena posebice velikih usana, kao i hiperpigmentacija vezani su uz prirodni pad razine estrogena, čije posljedice posebno pogađaju žene u razdoblju perimenopauze i menopauze

U našoj Poliklinici uz pomoć najnovije napredne radiofrekvencijske tehnologije nudimo uslugu pomlađivanja i zatezanja vagine, liječenja urinarne inkontinencije i remodeliranja stidnih usana te tretiranja ostalih vaginalnih indikacija. Metoda vaginalnog pomlađivanja je izuzetno efikasna i postiže estetski efekt, posebno kod kod klijentica koje žele postići efekt sužavanja rodnice te samim time poboljšati seksualni doživljaj

Tretman vaginalnog pomlađivanja i nekirurške labioplastike

Suhoća sluznice vagine, slabljenje vezivnog tkiva vulve, mlohavost, smanjenje elastičnosti i gubitak volumena posebice velikih usana, kao i hiperpigmentacija događaju se s godinama, a većina ih je izravno vezana uz prirodni pad razine estrogena, čije posljedice posebno pogađaju žene u razdoblju perimenopauze i menopauze.

U našoj Poliklinici za vaginalno pomlađivanje koristimo CO2 i Erbium lasere i uređaj Intima RF koji djeluje na principu radiovalova.

Radiovalovima se postižu znatno bolji rezultati od lasera, potreban je manji broj tretmana, nema komplikacija niti oporavka te se gotovo isti dan može nastaviti sa redovnom seksualnom aktivnosti.


Za vaginalno pomlađivanje radiovalovima, koristimo uređaj Intima RF koji koristi energiju radiovalova za poticanje kontrakcije kolagena, neokolageneze, te vaskularizacije i infiltracije faktora rasta s ciljem revitalizacije i vraćanja elastičnosti i vlažnosti vaginalne sluznice.

Kako izgleda tretman?

Prije samog tretmana vaginalnog pomlađivanja i nekirurške labioplastike klijentici se prvo ponudi tretiranje kože lica uz pomoć posebnog nastavka koji služi za pomlađivanje lica, a naša je preporuka da se njime započne kako bi se klijentica opustila prije tretmana vaginalnog pomlađivanje.

Za tretman vaginalnog pomlađivanja prvo se koristi posebna sonda koju robotski nastavak zaokreće za 360 stupnjeva i tako ravnomjerno tretira željeno vaginalno područje. Zatim se koristi drugi nastavak koji tretira male i velike usne uz okolne regije. Tretmam je bezbolan.


Strogo kontroliranim zagrijavanjem kolagena zateže se i pomlađuje koža, te potiče stvaranje novog kolagena. Radiovalovi potiču zadebljanje vaginalne sluznice, vraćaju vlažnost, daju bolju prokrvljenost te potiču obnovu živčanih nastavaka u sluznici. Zadebljanjem vagine uz sluznicu skuplja se vagina. Cilj je postići oblik i veličinu vagine što sličniji onom prije poroda.

Najvažnije, dolazi do podizanja vagine i time mokraćnog mjehura čime se rješava problem nekontroliranog otjecanja urina. Radiovalovi snažno aktiviraju metabolizam kolagena. Sluznica vagine zahvaljujući tome dobiva potrebnu vlažnost i lakše se regulira vaginalni pH koji štiti od gljivičnih infekcija i daje joj otpornost. Vagina bude elastičnija i čvršća.

Velike i male usne se preoblikuju i smanjuju zbog jakog efekta zatezanja uz smanjivanje hiperpigmentacije.

Uslijed bolje prokrvljenosti i obnove živčanih vlakana, poboljšana je seksualna funkcije i kvaliteta orgazma.


“Savjetuje se uvijek nakon svakog poroda napraviti barem jedan preventivni tretman kako bi se u sljedećoj trudnoći prevenirala i smanjila oštećenja.”

Kome se preporučuje tretman vaginalnog pomlađivanja?

Potreba za uljepšavanjem i produljivanjem mladolikosti intimnog područja prisutna je kod žena svih dobnih skupina. Vaginalno pomlađivanje obuhvaća niz potpuno bezbolnih, nekirurških postupaka koji su dio ženske njege.

Vaginalno pomlađivanje predstavlja veliku pomoć i napredak u poboljšanju zdravlja i seksualnog života žene.

Pomlađivanjem vagine i vulve rješavamo sljedeće probleme:

  • nezadovoljstvo izgledom velikih i malih stidnih usana
  • smanjen elasticitet i mlohavost vagine
  • suhoća vagine
  • učestale infekcije vagine
  • učestale infekcije mokraćnog sustava
  • bol i nelagoda pri spolnom odnosu
  • izostanak orgazma
  • početni oblici nekontroliranog otjecanja urina
  • uklanjanje tamnih hiperpigmentacija.

Koliko je tretmana potrebno?

Potrebno je prosječno oko tri tretmana što može varirati ovisno o tome za što se tretman koristi te stupnju oštećenja kolagena i kvaliteti kolagena. Razmak između tretmana je od dva do četiri tjedna.

Kada je vidljiv rezultat?

Rezultat se vidi već nakon nekoliko tjedana i bolji je kroz sljedećih pet do šest mjeseci. Edekt tretmana traje oko 12 mjeseci.

Zahtjeva li tretman poseban oporavak?

Tretman ne zahtjeva oporavak, a ostavlja dojam ugodne i tople masaže. Nakon tretmana nema nikakvih ograničenja pa se klijentice mogu vratiti svakodnevnim aktivnostima. Kod nekih žena mogući je slabiji iscjedak kao posljedica preoblikovanja kolagena, ali nije potrebno poduzimati nikakve posebne mjere pri tretiranju istog. Seksualni odnos je dozvoljen isti dan nakon tretmana ili dan nakon tretmana.

Posebne ponude

POMLAĐIVANJE LICA TRETMANOM 3D FACE – pomlađivanje tri sloja kože uz pomoć četiri lasera

Redovna cijena: 670 EURA Cijena s popustom: 500 EURA

*GRATIS PRP maska za lice

*10% popusta na određene tretmane prilikom sljedećeg dolaska u Polikliniku

*10% popusta na kupnju proizvoda My Skin by dr. Kaliterna

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr